2273101895 Αγίου Νικολάου 1, Κοκκάρι, Σάμου m.k.georgoudis@hotmail.com
hero image
 
Γεωργούδης Μιχαήλ
Τεχνική Εταιρία Samos Homes - Τοπογραφικά - Μελέτες - Κτηματομεσητικά - Κατασκευές - Σάμος


 

Η τεχνική εταιρεία Samos Homes του Γεωργούδη Μιχαήλ, η οποία βρίσκεται Αγίου Νικολάου 1 Κοκκάρι Σάμου, στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Σε κάθε έργο, μελετάμε και επιδιώκουμε την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, προωθούμε την εργονομία των χώρων συνδυάζοντας και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Έχοντας ως στόχο τη βέλτιστη παροχή τεχνικών υπηρεσιών, το γραφείο μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας καθώς και τη σωστή εφαρμογή τους.

 
 

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
H τεχνική εταιρεία Samos Homes του Γεωργούδη Μιχαήλ στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι σε θέση να διεκπεραιώσει με απόλυτη αξιοπιστία και ευθύνη την Τακτοποίηση του χώρου σας.  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, δίνοντάς μας τα χαρακτηριστικά του αυθαιρέτου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ένας μηχανικός μας άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το ύψος του προστίμου καθώς και για την πληρότητα του φακέλου σας. Με την συνεργασία μας σας εγγυόμαστε την άμεση και υπεύθυνη τακτοποίηση του χώρου σας.

Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες
Η τεχνική εταιρεία Samos Homes του Γεωργούδη Μιχαήλ σε συνεργασία με την εταιρεία Samos Properties η οποία απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών της εταιρείας. Αναλαμβάνει αυτόνομα την προώθηση και εύρεση ακινήτων εξωτερικών πελατών αντιμετωπίζοντας τους με τον ίδιο σεβασμό και αφοσίωση. Στόχος του τμήματος είναι να προσφέρει αξία και λύσεις στους πελάτες του με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες που αντανακλούν τον σύγχρονο ρυθμό της ζωής.