2273101895 Αγίου Νικολάου 1, Κοκκάρι, Σάμου m.k.georgoudis@hotmail.com
hero image
Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες
Γεωργούδης Μιχαήλ - Τεχνική Εταιρία Samos Homes - Τοπογραφικά - Μελέτες - Κτηματομεσητικά - Κατασκευές - Σάμος


 

Η τεχνική εταιρεία Samos Homes του Γεωργούδη Μιχαήλ σε συνεργασία με την εταιρεία Samos Properties η οποία απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών της εταιρείας. Αναλαμβάνει αυτόνομα την προώθηση και εύρεση ακινήτων εξωτερικών πελατών αντιμετωπίζοντας τους με τον ίδιο σεβασμό και αφοσίωση. Στόχος του τμήματος είναι να προσφέρει αξία και λύσεις στους πελάτες του με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες που αντανακλούν τον σύγχρονο ρυθμό της ζωής.
 
Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για την αναζήτηση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μέσα από τα εκατοντάδες ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας οι επενδυτικές ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία των ακινήτων μας θα καλύψουν με βεβαιότητα τις ανάγκες σας.
 
Αγοραπωλησίες - Εκμισθώσεις ακινήτων: Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για την διευθέτηση και λήψη των επενδυτικών σας αποφάσεων. Αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που πληρούν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων αναζήτησης που θέτετε ή να προωθήσουμε προς πώληση-εκμίσθωση το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.


Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Samos Properties!